SI
Pralna jajčka

Pralna jajčka Eco egg - Inovacija med ekološkimi detergenti


Reviji Prima Baby & Pregnacy Magazine iz Združenega kraljestva sta naši Eco egg pralni jajčki podelili zlato nagrado, ter s tem potrdili, da je najboljša rešitev za občutljivo otroško kožo. Prav tako jo podpirajo združenja v boju proti ekcemu, ker dokazano ne draži občutljive ali drugače prizadete kože.

Ena pralna jajčka zadostuje za cca. 720 pranj, s čimer boste občutno prihranili pri nakupu pralnih praškov, prispevali boste k varstvu našega okolja, hkrati pa skrbeli za občutljivo kožo-pralna jajčka je namreč hipoalergena (društvo alergikov v Združenem kraljestvu ji je podelilo posebno priznanje in priporočilo).

-za svoj denar dobite veliko- pralna jajčka zadostuje za 720 pranj-kar v povprečju pomeni 3 leta!
-prihranite denar- le 0,05 centa na 1 pranje
-ekološko- brez agresivnih kemikalij

Ob nakupu izberite želeno dišavo in število pralnih jajčk:
-neodišavljena
-svežina bombaža

Opis

Pametni del

Uporaba

Dejstva

Video


1. Opis

Pranje v jajčki - napolnjena je z unikatnimi, naravnimi in močnimi čistilnimi kroglicami, ki se aktivirajo v vodi. Njihov učinek je znanstveno potrjen. Jajčka popolnoma nadomesti vsa običajna pralna sredstva (praški, geli, tablete). Z lahkoto, brez packarije.
-Varna za uporabo skupaj z mehčalci perila
-Uporabljate jo lahko do 60 C, dobro pa deluje tudi na 30 C, s čimer lahko prihranite veliko energije
-Brez odmerjanja, natakanja ali drugega dodatnega dela
-Deluje-preverjeno v neodvisnem laboratoriju (SATRA)
-Primerna za pranje belega in pisanega perila-brez uporabe belil
-Varna za vse tkanine-tudi občutljive
2. Pametni del

Pralna jajčka vsebuje patentirane čistilne kroglice z znanstveno dokazanim učinkom. V njih je vsa skrivnost neverjetne moči pranja jajčke. Eco egg vsebuje dve vrsti čistilnih kroglic:

-temne turmalinske kroglice-te razrahljajo vezi med umazanijo in tkaninami
-bele mineralne kroglice-te naravno ionizirajo kisikove molekule vode, ki nato lažje prodrejo globoko v tkanine in s tem privzdignejo umazanijo brez poškodbe vlaken ali zbledelosti barv.

Znanstveni testi potrjujejo, da ti dve vrsti čistilnih kroglic dajeta najboljše rezultate. Ionizirane molekule vode zvišajo pH vode, kar naravno mehča vaše perilo, zato vam ni potrebno uporabljati mehčalcev.3. Uporaba

Je zelo enostavna. Jajčko položite poleg vašega perila v boben pralnega stroja - ni vam potrebno dodajati nobenih praškov ali tekočih detergentov.

Temperatura
Pralna jajčka je uporabna vse do 60 C. Prav tako pa je učinkovita vse od 30 C naprej.
Po pranju v perilu ne pušča nobenih ostankov, kot se do dogaja pri pralnih praških, zato ni nobene potrebe po dodatnih izpiranjih. Preskočite tega koraka vam lahko prihrani čas, energijo in denar pri vsakem pranju.

Mehčanje
Eco egg jajčka bo naravno zmehčala vlakna vaših oblačil-tudi v trdi vodi, zato ni potrebno uporabljati nobenih mehčalcev. Če pa želite, pa lahko uporabljate tudi mehčalec, le ta ne bo škodoval naši pralni jajčki.4. Dejstva

Ali Eco egg pralna jajčka vsebuje škodljive kemikalije?
Ne, v jajčki ni nobenih škodljivih kemikalij, derivatov nafte, belil ali amonijaka, kot je to običajno pri drugih detergentih.

Ali je skupaj s pralno jajčko potrebno uporabljati mehčalec za perilo?
Eco egg pralna jajčka je hipoalergena in ne vsebuje nobenih dišav, kajti le te pogosto dražijo kožo. Vaše perilo bo imelo vonj po svežem, opranem, vendar ne odišavljenem perilu. Če pa želite, lahko vašemu perilu dodate mehčalec z želenim vonjem, kar ne bo vplivalo na delovanje pralne jajčke. Priporočamo vam uporabo ekoloških mehčalcev za perilo. Namesto tega lahko vašemu perilu pred pranjem (v predalček za mehčalec) dodate nekaj kapljic eteričnega olja. Pralna jajčka bo z zvišanjem pH vode naravno zmehčala vlakna vaših oblačil, tako da uporaba mehčalca ni potrebna, kar je še posebej pomembno pri tistih, ki trpijo za občutljivo kožo.

Lahko pralna jajčka poškoduje pralni stroj?
Nikakor, pralna jajčka je popolnoma varna za uporabo vseh tipov pralnih strojev. Narejena je iz vzdržljive mehke gume, zato je nežna do vašega pralnega stroja.

Kako dolgo bo zdržala pralna jajčka?
Približno 720 pranj, kar pomeni 3 leta pranja za povprečno družino (pri 4-5 x pranju na teden). Opomba: število pranj je odvisno od več faktorjev, vključno s trdoto vode, količino perila in dolžino pranja. 720 pranj je samo orientacijska vrednost.

Lahko skrajšamo čas izpiranja?
Ker pralna jajčka ne vsebuje nobenih mil, na tkanina po pranju ne pušča nobenih ostankov. Potemtakem lahko občutno skrajšamo ciklus izpiranja, kar prihrani vodo, čas in elektriko. Nekateri stroji imajo tipko za ustavitev izpiranja, katera skrajša čas pranja. Če pa tega dela pranja ne morete preskočiti, nič zato, pralna jajčka bo delovala ravno tako dobro, le prihranki ne bodo tako veliki.

Je pralna jajčka izdelana iz okolju prijaznih materialov in ali jo je mogoče reciklirati?
Gumo in plastiko iz katerih so sestavljene pralne jajčke je moč 100 % reciklirati.

Je uporaba pralne jajčke varna pri občutljivi koži, tudi otroški?
Ja, popolnoma, ker ne vsebuje nobenih škodljivih kemikalij. Vsi proizvodi Eco egg so bili ocenjeni s strani Alergikov Združenega kraljestva, vodilne medicinske ustanove za bolnike z alergijami, občutljivo kožo in intolerancami. Še več, Nacionalno združenje za boj proti ekcemu je z veseljem potrdilo uporabo naše pralne jajčke (brez vonja).5. VideoIzdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?