SI

Začetni paket - novorojenčekPričakujete dvojčke, ali pa želite le uporabljati pralne pleničke, ki na majhni ritki ne izgledajo večje od samega otroka? 
Z manjšo velikostjo lahko pričnete z uporabo pralnih pleničk že od prvega dne dalje, zaradi kvalitetnih materialov pa lahko naše pleničke uporabite tudi za več zaporednih otrok. Ko vaš dojenček preraste prekrivne hlačke, lahko vpojne vložke uporabite kot dodatne vložke v vseh drugih pralnih pleničkah.
V paketu je dvoje prekrivnih hlačk v velikosti novorojenčke, ki so prav vse od rojstva pa do 6 kg, ter 6 vložkov iz konoplje/organskega bombaža in 6 vložkov iz mikrovlaken, na vrhu obdanih s posebno plastjo, ki ohranja ritko suho.
Prekrivne hlačke so izdelane iz 100% poliestra, ki je dodatno prevlečen s plastjo poliuretana. Takšen material zadržuje vlago in hkrati omogoča kroženje zraka preko drobnih por v materialu. Podobni materiali se uporabljajo pri izdelavi visoko funkcionalnih športnih oblačil.
Za lažjo uporabo pralnih pleničk izven doma je v paketu tudi nepremočljiva vreča za shranjevanje mokrih pralnih pleničk.
Z dvojno zaščito pred prepuščanjem tekočin, ter mehkimi robovi, vam Eko rita ponuja najboljšo rešitev za previjanje s pralnimi pleničkami. 

Posebna akcija: BREZPLAČNA VREČA!
Cena: 67,50€
* ZA NADALJEVANJE NAKUPA SI SPODAJ IZBERITE VZOREC NEPREMOČLJIVIH HLAČK

Izberite vzorec s klikom na motiv

Vijolična
Ni na voljo
Pike
Ni na voljo
Bam bam
Ni na voljo
Svetlo zelene
Ni na voljo
Rdeče
Ni na voljo
Sive
Ni na voljo
Modre
Ni na voljo
Rjave
Ni na voljo
Rumene
Ni na voljo
Roza
Ni na voljo
0 / 2 izbranih

Oglejte si tudi

Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?