SI
Mnenja o uporabi pralnih plenic Eko rita

Mnenja o pralnih plenicah Eko rita 


 Pozdravljeni, sporočam vam, da so vaše pralne pleničke fenomenalne ;)

    Mateja B., Rogaška Slatina

Naši zbirki pralnih pleničk smo pred kratkim dodali še pralne plenice Eko rita. Pritegnili so nas luškani vzorci in sprejemljiva cena, ter dejstvo, da vsaki plenički pripadata dva bambusova vložka. Po dveh tednih uporabe lahko rečem samo, da so zelo enostavne za uporabo, da ne prepuščajo in da jih tudi moj mož z lahkoto uporablja.

Anja H., Brežice

Pri svoji punčki smo že od rojstva uporabljali pralne plenice, sedaj, ko je že večja, pa jih uporabljamo samo za ponoči. V tednu dni, odkar imamo vaše pralne plenice, niso spustile niti enkrat, všeč pa mi je tudi, ker se zapirajo s pritiskači. Tiste pleničke, ki so se zapirale z ježki so se nam lepile na ostalo perilo, s katerim smo jih prali.

Lea, Medvode

Čez mesec dni pričakujemo našega srčka, in ker smo se odločili, da bomo uporabljali pralne plenice, smo pri vas kupili paket 24 pleničk. Vaše pleničke so takooo lepe in pisane, ter kvalitetno zašite. Moja mami je šivilja in jih je strokovno pregledala ;) Všeč mi je tudi, ker se dajo nastaviti na res majhno velikost, tako da ne dvomim, da jih bomo lahko uporabljali že čisto od začetka.

Karin G., Brezovica


Naš Matej najraje izbere vašo pleničko z motivom afrike. Če je ne nosi na svoji ritki, pa jo nosi v rokah. Res posrečena plenička.


babica Zora iz IzolePozdravljeni.
Pred nekaj dnevi smo po pošti dobili paket vaših pleničk. Plenice so že oprane in preizkušene na ritki našega 3-mesečnika.
Pleničke se čudovite - mehke, udobne, vpojne, enostavne za uporabo, ne puščajo, krasnih motivov, ... Skratka, to kar smo želeli :-)
Upam, da prepričate še čim več staršev!

Lepo se imejte,
Tea


Torej, na splošno so mi vaše pralne pleničke zelo všeč. Sem pristaš vse-v-1 (aio) pleničk, ker so mi bolj praktične in tudi ritka je v njih ponavadi manjša. Tele vaše me precej spominjajo na Bum-Genius (iz leta 2009; verjetno so do sedaj že kaj spremenili dizajn) z nekaj izboljšavami. Super je, da ima žep na obeh straneh luknji (in je uporaba skoraj tako preprosta, kot pri aio brez žepa, na primer Racman ali Pop-In), pa da imajo dvojni rob proti iztekanju (BG imajo samo enega). Fino je, da niso preširoke (Racmanove aio so za našo Ano preširoke med korakom). Nekoliko me moti, da je zapenjanje na gumbke, sama imam raje ježke (ki pa so sicer malce bolj štorasti med pranjem), in sicer iz preprostega razloga - pri taki vrtavki, kot je naša Ana, pa zadnje čase tudi Pavel, je oblačenje pleničke cel podvig, in z ježki je to veliko lažje izvedljivo. So pa gumbki lepo nameščeni in zato zapeta plenička lepo stoji na ritki (bolje kot npr. pri Wonderoos aio ali pri Racmanovih prekrivnih hlačkah).

Tina H.S., Preserje pri Lukovici


Zivjo.

Evo, koncno mi je uspelo, da vam posljem eno sliko nesega fantka z vaso plenicko :-). 
Plenicke sedaj uporabljamo ze dober mesec in moje trditve iz prejsnih dveh mailov se le se potrjujejo. Plenick Eko rita ne menjam za nobene druge! Super so :-)

Zelim vam cim vec uspeha, 
Tea R.Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?